Kroner og Broer

Header Image

Har du en tand, som ikke længere er mulig at reparere med en fyldning, anbefaler vi en krone. Hvis du har mistet en eller flere tænder, anbefaler vi en bro. En krone eller bro er med til at opretholde funktionaliteten i dit tandsæt. Disse behandlinger er faste løsninger, som bliver cementeret fast på din/e egen tand/tænder, derfor giver de dig en bedre livskvalitet, end en aftagelig løsning (fx. protese).

Hos Tandlægerne Storvorde skal vi nok vejlede dig under hele forløbet. En krone eller bro kan fremstilles i guld, rent porcelæn, zirkon eller en kombination af metal og porcelæn (metalkeramik) Ved brug af et keramisk materiale har du fortsat et naturligt smil.

En sådan behandling vil stabilisere tanden og sikre, at tanden ikke knækker, og at du derved ikke mister den. Efter behandlingen er det vigtigt at holde tanden eller tænderne rene. Derfor anbefaler vi, at du møder op til dine regelmæssige besøg hos tandlægen, og følger de hygiejniske råd som du har fået på klinikken.Tænder med kroner og broer skal passes som naturlige tænder. Hvis de ikke bliver det, er der en stor risiko for at din krone eller bro går løs eller falder ud.

Ved tidsbestilling og afbud kontakt os venligst på telefon +45 98 31 88 12

Tandpinevagten

Filstedvej 10, 9000 Aalborg
Åbent weekend og helligedage
Tidsbestilling mellem kl. 9-10.

+45 70 20 02 55

Børnetandpleje Storvorde