Rodbehandling

Header Image

Vi har mange års erfaring med komplicerede rodbehandlinger

Det er din sikkerhed for, at vi altid udfører rodbehandlinger grundigt og omsorgsfuldt. I mange tilfælde modtager patienten bedøvelse for at gøre oplevelsen hos tandlægen mere behagelig. En måde hvorpå vi sikrer et godt behandlingsresultat, er ved at hindre, at nye bakterier kommer ned i rodkanalen

Dette gøres ved, at rodkanalen renses og fyldes med et særligt fyldningsmateriale. Det er vores ønske, at du får en kompetent behandling, og forlader klinikken med en følelse af, at det var en god oplevelse hos Tandlægerne Storvorde. Efterfølgende vil der ofte være behov for, at den behandlede tand skal forsynes med en stift og krone, da rodbehandlede tænder kan være skrøbelige. Vi vil naturligvis guide dig igennem hele behandlingen og forsyne dig med den rette information, så der ikke hersker tvivl om, hvad der vil ske under din behandling.

Dygtige og erfarne tandlæger

Hos Tandlægerne Storvorde vil du blive mødt af dygtige og erfarne tandlæger. Vi behandler patienter specielt fra nærområdet, blandt andet Aalborg, Klarup, Kongerslev, Mou osv.

Ved tidsbestilling og afbud kontakt os venligst på telefon +45 98 31 88 12

Tandpinevagten

Filstedvej 10, 9000 Aalborg
Åbent weekend og helligedage
Tidsbestilling mellem kl. 9-10.

+45 70 20 02 55

Børnetandpleje Storvorde